• Dijital Felis Bizim!

    ODTÜ imaj filmimizle, Dijital Bölüm Reklam Filmleri Diğer kategorisinde Felis kazandık.

  • Palmet Tour için çalıştığımız erken rezervasyon ilanımız bu kez, Lürzer's Archive'ın web sitesinde “Best Travel Ads” galerisinde yerini aldı.

    Palmet Tour için çalıştığımız erken rezervasyon ilanımız bu kez, Lürzer's Archive'ın web sitesinde “Best Travel Ads” galerisinde yerini aldı.

  • Arvento için çektiğimiz viral film "Varınca Selfie Çek" #Felis2016 Dijital Kategori'de, Kampanya Videosu ve Viral Projeler alanında Başarı Ödülü aldı.

    Arvento için çektiğimiz viral film "Varınca Selfie Çek" Felis2016 Dijital Kategori'de, Kampanya Videosu ve Viral Projeler alanında Başarı Ödülü aldı.

  • Mehmetçik Vakfı kurban bağış kampanyamız “Bize Emanet”, #Felis2016 Pazarlama Etkisi Bölümü, Stratejik Etki - En İyi Stratejik Uygulama alanında Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

    Mehmetçik Vakfı kurban bağış kampanyamız “Bize Emanet”, Pazarlama Etkisi Bölümü, Stratejik Etki - En İyi Stratejik Uygulama alanında Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

  • Anadolu’nun ilk Effie’si SVStudios ve Abluka Dijital ortaklığıyla Ankara’ya geldi!

    Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması 2017 yılı kazananları açıklandı. Mehmetçik Vakfı için hazırladığımız “Bize Emanet” kampanyamızla bronz Effie kazanarak, Effie Ödülü’nü Anadolu’ya ilk kez getirdik! 

  • 14. Kırmızı Ödül töreninden Jüri Özel Ödülü ve 9 Başarı Belgesi ile ayrıldık.

    14. Kırmızı Ödülleri’nde Ankamall AVM için hazırladığımız kampanyamızla Kırmızı Bölge’de Jüri Özel Ödülü’nü aldık. Yine Kırmızı Bölge’de 8 farklı Başarı Belgesi’ni ajansımıza getirerek ödül sayımızı 76’ya çıkardık.

  • Kristal Elma 2017’den 1 Büyük Ödül, 1 Kristal Elma, 7 Gümüş ve 5 Bronz Kristal olmak üzere toplam 14 ödülle ayrıldık.

    Bu sene 29’uncusu düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde 1 Kristal Elma, 7 Gümüş ve 5 Bronz Kristal olmak üzere aldığımız toplam 14 ödülle, ödül sayımızı 90’a yükselttik.

  • 2017 Strateji Kampı

    2017 Strateji Kampımızda yıl boyu ne işler yaptığımıza, yılın trendlerine, öne çıkan reklamlara bakarak 2018’e hazırlandık.

  • SVStudios Yılın Reklam Ajansı seçildi.

    Türkiye genelindeki ajansların ve markaların son bir yıl içerisinde kazandığı ödüller değerlendirilerek “Yılın Ajansları ve Markaları”nı belirleyen Campaign Agency & Brand of the Year yarışmasında  “Yılın Yerel Ajansı” seçildik.

  • "Kıskanılan Pilotlar"a Kırmızı Çok Yakıştı.

    15. Kırmızı Ödülleri’nden, Glide Anatolia için hazırladığımız Kıskanılan Pilotlar işimizle “Kırmızı Bölge En İyi Eğitim, Kültür, Sanat ve Eğlence Reklamı” kategorisinde ödülle ayrıldık.

  • Kristal Elma Bölge Yarışması’nda en çok ödül alan ajans yine değişmedi! Kristal Elma’dan 9 Ödül SVStudios’ta!

    Bu sene 30’uncusu duzenlenen Kristal Elma Ödülleri Bölge Yarışması'ndan 3 Kristal Elma, 4 Gümüş ve 2 Bronz Kristal Elma’yla ayrıldık!

  • Kristal Elma 2019'dan 6 ödülle döndük.

    SVStudios Pazarlama İletişimi ve Reklam Ajansı olarak Kristal Elma 2019'da 2 Kristal Elma, 1 Gümüş Elma ve 3 Bronz Elma olmak üzere toplamda 6 ödülün sahibi olduk. Ankara merkezli Reklam Ajansı Anadolunun en çok ödül alan ajansı olmaya devam ediyoruz.

  • SVStudios reklam ajansı olarak, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı için hazırladığımız 29 Ekim filmimiz.

    T.C. Milli Eğitim Bakanlığı için hazırladığımız 29 Ekim filmimiz yayınlandı. Filmimizi bu linkten izleyebilirsiniz. https://vimeo.com/474590262

  • SVStudios reklam ajansı olarak, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı için hazırladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü filmimiz yayınlandı.

    T.C. Milli Eğitim Bakanlığı için hazırladığımız,  24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama filmimiz yayınlandı.

     

    24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına destek veren Sertab Erener ve müzisyen Emre Kula , Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını öğretmenlerimiz için uyarladı ve seslendirdi.

     

    Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk yaptığı açıklamada klibin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

     

    Yürekleri “memleket”imizde birleştiren merhum sanatçımız Ayten Alpman’a;  sözleri öğretmenlerimize uyarlayarak içten yorumunu katan değerli Sertab Erener’e, düzenleyicisi Emre Kula’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Öğretmenlerimize hediyemiz olsun.

     

    "Bir Başkadır Benim Öğretmenim".

     

    İzleme linki : https://vimeo.com/483021623